Bieren

Ons huidig assortiment bieren

Jurist


Tripel Gold

Deze GOLD is een stevige tripel met “GOUD”blonde kleur en uitgesproken kruidig karakter door het gebruik van 2 specieke kruiden in deze tripel. Het bier is volmoutig gebrouwen, dus zonder gebruik te maken van suiker in de hoofdvergisting. Aangezien het bier niet gepasteuriseerd noch gefilterd werd, behoudt het zijn karakter dat de brouwers eraan meegaven. Verwacht dus een kruidig, licht natuurlijk troebel bier met volle moutsmaken in uw bijpassend glas. Het bier wordt gebrouwen met 3 verschillende mouten, wordt verder 4 keer gehopt met 3 verschillende hopsoorten, en zoals reeds gezegd, 2 specieke kruiden.


Serveertip : Dit bier is uitermate geschikt om te serveren bij allerlei types kazen : Romige, kruidige, harde kazen, geitekaas, blauwe kazen, ....

Jurist


Blond Pro Deo

Deze PRO DEO is een laag alcoholisch blond bier met een uitgesproken citrus karakter door het gebruik van citroen zeste en nog een kruid. Het bier is opnieuw volmoutig gebrouwen, dus zonder gebruik te maken van suiker in de hoofdvergisting. Aangezien het bier niet gepasteuriseerd noch gefilterd werd, behoudt het zijn karakter dat de brouwers eraan meegaven. Verwacht dus een citroenbitter, licht natuurlijk troebel bier met volle moutsmaken in uw bijpassend glas. Het bier wordt gebrouwen met 3 verschillende mouten, wordt verder 2 keer gehopt, en zoals reeds gezegd, een specieek kruid én citroen zeste.


Serveertip : Dit bier laat zich best smaken met oosterse gerechten, maar is tevens een ideale dorstlesser en goede vervanger voor pils gezien zijn gelijkaardig alcoholpercentage. 

Jurist

Bruin Pleidooi

Deze Pleidooi is een pittig bruin bier met een licht rokerig en kruidig karakter met toetsen van bergamot, chocolade, drop en kamfer. Het bier is gebrouwen met vier verschillende mouten en twee hopsoorten, verder afgewerkt met candij suiker. Aangezien het bier niet gepasteuriseerd noch gefilterd werd, behoudt het zijn karakter dat de brouwers eraan meegaven. Verwacht dus een licht natuurlijk troebel bruin bier met volle moutsmaken in uw bijpassend glas.


Serveertip : Dit bier leent zich uitermate goed om stoofpotjes te bereiden - vlaams stoofvlees - varkenswangetjes - ....

Waar zitten we

Willem Elsschotstraat 14

8870 Izegem

België

Jurgen +32 (495) 50 92 72

Chris +32 (468) 49 79 47

OpeningsurenMaandag - Zaterdag : op afspraakQuick LinksHome  |  Over ons

Foto'sBieren

Contacteer ons


Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren